Header

Kan jouw tuin wel een make-over gebruiken en woon jij in Wipstrik of Stadshagen? Doe dan mee met onze winactie. Ontwerp jouw klimaatbestendige droomtuin in de Garden Battle en zorg voor een hoge score. Zo maak je kans op die tuin make-over t.w.v. € 2.500 en andere mooie prijzen.

Samen met Hoveniersbedrijf Stip en Stadshovenier Zwolle stellen wij eenmalig een tuin make-over t.w.v. € 2.500 beschikbaar voor het winnende Garden Battle tuinontwerp. Tuinontwerpen die én hoog scoren op klimaatbestendigheid en goed beoordeeld worden door de jury maken kans op deze hoofdprijs.

Uitbreiding-GardenBattle-banner
Lees meer over deze speluitbreiding.

Zo maak je kans op de tuin make-over of een van de andere prijzen

Van 12 april tot 1 juni 2021 kun jij meedoen aan onze winactie. Ga naar Garden Battle en ontwerp jouw droomtuin in de digitale tweelingstad Zwolle. Of brand los met een ontwerp voor de openbare ruimte in jouw wijk.

Wat kun je nog meer winnen?

Rainwinner regenwaterschutting t.w.v. 495 euro beschikbaar gesteld door Sunny Rain Solutions voor het tuinontwerp dat het hoogst scoort op het voorkomen van wateroverlast én goed beoordeeld wordt door de jury.

7 tuinbonnen t.w.v. 25 euro per stuk, beschikbaar gesteld door Tuinland Zwolle.

15 regenwater afkoppelsets (incl. WOP) t.w.v. 24,95 euro beschikbaar gesteld door Rawinso.

De Garden Battle is een serious game, ontwikkeld door Grendel Games in opdracht van Gemeente Zwolle. Zwolle werkt samen met 7 andere Europese steden in de Noordzee regio aan het Europese CATCH project om uit te vinden hoe de stad bestand en veerkrachtig wordt voor extreem weer en klimaatverandering.

Prijzen winnen, zo werkt het

Steeds meer inwoners van Stadshagen en Wipstrik hebben de Garden Battle gevonden en zijn bezig met hun droomtuin te ontwerpen. Wie mee wil dingen naar de hoofdprijs of een van de andere prijzen, kan vanuit het spel een schermafdruk maken van jouw tuinontwerp en deze voor 1 juni mailen naar gardenbattle038@gmail.com.

Alle ontwerpen voor privé tuinen en openbare ruimtes worden begin juni beoordeeld door de jury onder voorzitterschap van klimaatwethouder Ed Anker. Daarna wordt bekend gemaakt wie in de prijzen zijn gevallen en wie de hoofdprijs te beurt valt: de tuin make-over ter waarde van 2500 euro.

NKTW logo
De speluitbreiding voor de openbare ruimte valt samen met het NK Tegelwippen. Daarbij worden inwoners uitgenodigd om behalve hun eigen tuin ook in de buurt te kijken waar tegels gewipt kunnen worden. De Garden Battle kan helpen om vooraf een ontwerp te maken dat past in de buitenruimte en natuurlijk ook voor de eigen droomtuin. Ook scholen (leerlingen en leerkrachten) en bedrijven (werknemers) kunnen meedoen en het spel gebruiken om gemakkelijk hun buitenruimte te ontwerpen. Met de Garden Battle kunnen ze uitproberen hoe ze de buitenruimte klimaatbestendig krijgen en aantrekkelijk maken voor bijen en vlinders.