Locatie
Doelgroep
Moeder en kind aan het tuinieren

Boek hier jouw 20 minuten tijdslot met een tuincoach.

Adriaan Mosterman en Annemiek Wiegman van Team Klimaat Actief organiseren op 22 maart het Groene Spreekuur, waarmee wethouder Arjan Spaans, tegelijk de Zwolse aftrap van het NK Tegelwippen doet.

Tijdens het Groene Spreekuur zitten er vier deskundige groencoaches klaar om jou en andere inwoners persoonlijk advies en praktische tips te geven over het groener maken van je eigen tuin. Helemaal gratis!

Meld je aan vóór dinsdag 21 maart
Boek hieronder jouw tijdslot van 20 minuten en krijg persoonlijk advies hoe jij je tuin groener en onderhoudsvriendelijk maakt, ook zonder groene vingers!

Maak een foto van je tuin en neem hem mee
Vergeet niet om foto’s van je tuin mee te nemen. Op die manier kunnen de coaches jou met gerichte oplossingen op weg helpen naar een groene, klimaatbestendige én onderhoudsvriendelijke tuin.

Gratis groeipapier weggever
Begin de lente goed: iedere bezoeker ontvangt ook als gratis weggevertje een groeipapieren flyer. Tegels eruit en groeipapier erin voor een fleurig bloemenhoekje. Kijk hier alvast voor instructies voor je groeipapier.

Heb je groene vingers nodig om het Groene Spreekuur te bezoeken?
Nee zeker niet! Het Groene Spreekuur is juist bedoeld voor iedereen die niet goed weet hoe te beginnen met het vergroenen van de tuin. De tuincoaches zitten klaar om praktische tips te geven waar je gelijk mee aan de slag kunt.

Praktische informatie
Locatie Groene Spreekuur: Atelier Tink, Dijklandhoeve, Luttekeweg 1 in Zwolle (route).
Wanneer: woensdag 22 maart, 14.00-20.00 uur

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Verzenden

Onze initiatieven

Bekijk onze initiatieven